OVER GARUDA

Uit eten gaan dat doe je niet zomaar! Dat doe je omdat je wil genieten, omdat je je inwendige mens wil laten verwennen en omdat je er zin in hebt. Bij Garuda begrijpen we dat. We zorgen er dan ook voor dat je bij ons een topervaring hebt, om nooit te vergeten. De lekkerste gerechten uit de Indonesische keuken, vernieuwende cocktails, topservice, een unieke setting en een super fijne vibe, dat is wat wij je bieden. Of wij dit alles ook waarmaken? Zeker weten! Na één bezoekje aan Garuda kom je gegarandeerd vaker terug!

FAVORIET VAN DE CHEF

Graag stellen we je voor aan Chef Brian. Sinds zijn 14e jaar is Brian al in de keuken te vinden en dat proef je wanneer hij de lekkerste gerechten voor onze gasten bereidt. Wat Brian zijn favoriete Garuda-gerecht is?

“De Daging Blado is mijn favoriet! De langzaam gegaarde rundersukade is krokant afgebakken, dit in combinatie met de bladosaus, is een overheerlijke smaaksensatie”, aldus Brian.

DIT ZIJN WIJ DUS NIET...

Je hoeft maar één stap over de drempel te zetten om te weten dat het tegendeel waar is.

Natuurlijk zijn ook je kids welkom, maar speelgoed hebben wij niet. Net zomin als een speciale kinderkaart. Toch weten we zeker dat ook zij bij ons zullen genieten.

Ja, de muziek staat aan, en misschien wel wat harder dan je gewend bent. En het is ook zeker geen saaie liftmuziek. Maar daar houden wij nu eenmaal van, net als het merendeel van onze gasten.

Wij denken bewust na over de grootte van onze porties. Wil je weten wat voor jou te veel of te weinig gaat zijn? Vraag het gewoon even aan een van onze medewerkers. Dan weet je precies waar je aan toe bent.

‘Gewone’ Indonesische restaurants zijn er al genoeg. Wij doen het allemaal net even anders, op onze eigen Garuda-manier.

Een goede prijs-kwaliteitverhouding vinden wij belangrijk. Het klinkt misschien wat cliché, maar wij zorgen echt dat je waar krijgt voor je geld.

Iedereen maakt fouten, dus wij ook! Vinden we dat erg? Nee, hooguit vervelend voor onze gasten, maar fouten zijn nu eenmaal menselijk. Zolang we maar een goede oplossing bieden, toch?! Dus geef vooral aan als er iets niet naar wens is, dan zoeken wij naar die oplossing.

Uiteraard snappen we dat het soms echt niet lukt om op te komen dagen voor een reservering. Het is alleen wel zo fijn als je ons dat even laat weten. Dan kunnen wij tenminste iemand anders nog blij maken met jouw tafeltje.

Iedereen is bij ons welkom! Met een uitroepteken!

Wij houden wel van wat pit. Jij niet? Geef dat dan even aan als je je bestelling doorgeeft, dan kan de keukenbrigade daar rekening mee houden.

Helaas zijn de doorgangen naar de etages en toiletten niet toegankelijk voor rolstoelen. 

JOIN THE GARUDA FAMILY

Snij jezelf niet in de vingers, kom bij ons werken!

Garuda Den Haag