Take Away by Garuda

Bestellen en afhalen is nu eenvoudig te regelen bij jouw favoriete restaurant – vul het formulier hieronder in om uw bestelling te plaatsen en geniet vervolgens van de rijke smaken van de gerechten van onze overheerlijke rijsttafel. Onze medewerkers zorgen voor een gepassioneerde bereiding en een warme ontvangst wanneer u uw bestelling komt afhalen. Ervaar vandaag nog de magie van de Indonesische keuken van Garuda in Den Haag in jouw eigen huis, tuin of park etc. Voor bereiding & serveersuggesties volg de bijgevoegde instructies.

Terima Kasih & Selamat Makan!

Bestelformulier

NASI RAMES VLEES

Gado Gado:
Groenten met pindasaus

Daging rendang:
Rundvlees op Sumatraanse wijze met gekleurde kroepoek

Babi ketjap:
Varkensvlees in ketjap met steranijs, korianderzaad en gebakken ui

Ayam bakar:
Gegrilde kippendij met pindasaus en pinda crumble

Tumis tempeh tahu:
Roergebakken tempeh en tahu met ketjapsaus en tempeh crumble

Sambal goreng telor:
Ei met kruidige kokossaus en bieslook

Peralatan makan:
Kroepoek en emping met pindasaus

Sambal manis:
Gebakken sambal

Nasi putih:
Witte rijst met casave crumble

Nasi goreng:
Gebakken rijst met rawit crumble

U kunt uw bestelling tot 2 dagen in uw koelkast (3-7 graden) of 3 maanden in de vriezer bewaren.

Let op: niet de kleine bakjes met droogwaar in vriezen!

In de magnetron

  1. Neem een groot bord dat in de magnetron past.
  2. Verdeel de inhoud van de bakjes met een rode stip op het label over het bord. Op het label staat welke topping bij welk gerecht hoort. Bewaar deze en strooi de toppings nog niet over de gerechten.
  3. Dek het bord af met folie en verwarm deze in de magnetron voor 3 à 4 minuten.
  4. Alle bakjes met een blauwe stip op het label serveer je koud.
  5. Haal het bord uit de magnetron en strooi de bijbehorende toppings over de gerechten.
  6. Eetsmakelijk!

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
DD slash MM slash JJJJ
Let op: bestelt u voor vanavond? Dan is het niet mogelijk om uw bestelling tussen 19:00 en 20:30 af te halen.

Afhalen kan op woensdag t/m zondag.
Betaalmethode*
American Express
MasterCard
Visa
Ondersteunde creditcards: American Express, MasterCard, Visa
 
nasi-rames-vlees-foto

WAT ZIT ER IN DE BOX?

1. Daging Rendag, Ikan Kerrie & Sayour Padeh

Daging Rendag is gestoofd rundvlees op Sumatraanse wijze met gekleurde kroepoek. Ikan Kerrie is gebakken kabeljauw in kerriesaus en loempia-crumble. Sayourd padeh is groenten in gebrande paprikasaus met wonton-crumble

2. Babi Ketjap & Ayam Bakarh

Babi Ketjap is varkensvlees in ketjap met steranijs, korianderzaad en gebakken ui. Ayam Bakar is gegrilde kippendij met pindasaus en pinda-crumble

3. Udang Peteh & Tumis Tempeh Tahu

Udang Peteh zijn gebakken garnalen in een kokossaus. Tumis Tempeh Tahu is Roergebakken tempeh en tahu met ketjapsaus en tempeh-crumble

4. Peralatan maka, Atjar, Sambal Goren telor & Blado Kentang

Peraltan makan is Kroepoek en emping met pindasaus. Atjar is een zoetzure komkommer salade. Sambal goreng telor is Ei met kruidige kokossaus en bieslook. Blado Kentang zijn Gebakken aardappeltjes met sambalsaus en jeneverbes-crumble

5. Nasi Goreng & Nasi Putih

Nasi goreng is gebakken witte rijst met rawitcrumble en Nasi Putih is gestoomde witte rijst met casavecrumble

Garuda Den Haag